KOK / GRILL Master

Functie

Over ons Ons grillrestaurant in Oostende staat bekend om zijn uitstekende keuken en gezellige sfeer. We zijn op zoek naar een gepassioneerde chef-kok die ons jonge en dynamische team wil komen versterken. Als chef-kok ben je verantwoordelijk voor het beheer van de keuken, waarbij je de leiding neemt achter onze fameuze grill. Je zult betrokken zijn bij het creëren van menu's, het samensen van de menukaarten en het ontwikkelen van nieuwe en creatieve gerechten.

Functie omschrijving

Leidinggeven aan het keukenteam en zorgen voor een soepele werking van de keuken. Bereiden en grillen van hoogwaardige gerechten. Creatief meedenken en bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe menu-items en specials. Zelfstandig werken en efficiënt kunnen multitasken in een drukke keukenomgeving. Samenwerken met het team om de service vlot te laten verlopen en de kwaliteit te waarborgen. Onderhouden van contacten met leveranciers en het plaatsen van besingen. Verantwoordelijk voor het berekenen van foodcost en het beheren van het keukenbudget. Zorgdragen voor naleving van de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften in de keuken.

Jouw profiel Aantoonbare ervaring als chef-kok, bij voorkeur in een grillrestaurant of een vergelijkbare omgeving. Uitstekende grill- en kookvaardigheden en een passie voor hoogwaardige gerechten. Creatief en innovatief denkvermogen om nieuwe gerechten te bedenken en te ontwikkelen. Teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Flexibel inzetbaar, bereid om / en in vakanties / te werken, inclusief avonden en weekenden. Stressbestendig en in staat om onder druk te presteren. Kennis van HACCP-normen en voedselveiligheidsvoorschriften. Kennis van foodcost berekeningen en ervaring in het beheren van keukenbudgetten. Engels is een pluspunt. Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen De activiteiten van het personeel controleren Gerechten bereiden Europees Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Aanbod en uitdagende en dynamische werkomgeving in een jong team. Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheden voor training en professionele ontwikkeling. Een unieke kans om deel uit te maken van een grillrestaurant in Oostende. Solliciteren

Nicolas


 


KOK / GRILL Master
2024-05-14 - 2024-06-02

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: OOSTENDE
VAN ISEGHEMLAAN 62
Land: België
Postal Code: 8400
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share